Frozen – Officiële NL Podcast

Over Frozen – Officiële NL Podcast

 3/5 (1 beoordelingen)

Ontdek ‘Frozen’ vanaf 2 april hier op iTunes! Duik onder het ijs en bekijk nieuwe clips en bonusmateriaal met deze podcast en like ons op Facebook.com/DisneyNL.
De Walt Disney Animation Studios presenteert het Acadamy Award winnende, komische avontuur ‘Frozen’. De dappere optimist Anna gaat samen met de ruige bergman Kristoff en zijn trouwe rendier Sven op een epische reis. Anna is op zoek naar haar zus Elsa, die met haar ijzige krachten het gehele Koninkrijk Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen. Anna en Kristoff krijgen gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en trotseren extreme winterse omstandigheden. Ze ontmoeten mystieke trollen en er staan magische verrassingen op ze te wachten als ze de koude strijd aangaan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van de ondergang.

Website

Belangrijke opmerking

De podcast "Frozen – Officiële NL Podcast" en de hier getoonde RSS-inhoud valt onder copyright van de auteur van de exploitanten URL (zie de website link of copyright informatie). Op de inhoud van "Frozen – Officiële NL Podcast" podcast.co.nl geen invloed heeft.
Website: Link to Website