Vans Shop Riot 2017 Finals - Pier 15 Skatepark

Jodho

Pier 15 in Breda was het skatepark voor de grote Europese finale van de Vans Shop Riot 2017. 16 Team vanuit heel Europa waren naar Breda gekomen om te kijken of zij een plekje konden bemachtigen voor de Knock Down finale. Lukt het Burnside uit Nederland om eerst Titus uit Duitsland te verslaan om kans te maken op die € 2500,00?

Maar de grote vraag is: welke skateshop heeft het beste skateboard team?

De Royalty Free Beats komen van audioblocks.com

 

Top 3 Skate Teams

1. SKATE BOUTIQUE - B

2. SKATE WAREHOUSE - GB

3. BURNSIDE - NL


Over iBoardcast - de Nederlandse Actionsports Video Podcast

iboardcast.com is een video podcast over de Nederlandse action sports scene. Elke week gaan wij met de camera op pad om de coolste events, riders, merken en feestjes vast te leggen. Of het nu gaat over skateboarden, snowboarden, wakeboarden, kiteboarden, surfen, BMX of freeski, wij zijn er bij.

Host Johnny 13 gaat op zoek naar de mensen die die board en action sports scene op de kaart zetten. Volg hem op zijn tour door Nederland.

Alle links en shownotes vind je op de website: www.iboardcast.com
iBoardcast - de Nederlandse Actionsports Video Podcast Website

Belangrijke opmerking

De podcast "iBoardcast - de Nederlandse Actionsports Video Podcast" en de hier getoonde RSS-inhoud valt onder copyright van de auteur van de exploitanten URL (zie de website link of copyright informatie). Op de inhoud van "iBoardcast - de Nederlandse Actionsports Video Podcast" podcast.co.nl geen invloed heeft.
Website: Link to website