Slotdienst

Een opname van de laatste bijeenkomst van de leidersconferentie, die werd gehouden in Vught in het jaar 1986. De spreker is H. Bulthuis. Helaas is de B-kant niet opgenomen (teveel bandruis)

Het tijdschrift Kracht van Omhoog verscheen van 1937 tot 1996 en speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van de Nederlandse pinksterbeweging. Het blad begon onder redactie van P. Klaver en de broers H.van den Brink en J.E. van den Brink. De laatste bleef tot 1982 eindredacteur, toen hij werd opgevolgd door P. Bronsveld.

In die jaren ontstond rond Kracht van Omhoog een beweging van gemeentes die zich verbonden voelden met de boodschap, zoals die in het blad naar voren werd gebracht. Om deze gemeenten te bedienen met het Woord van God werden in de jaren 60 de Beukenstein conferenties georganiseerd. Ze vonden plaats op het gelijknamige landgoed te Driebergen.

De nadruk lag daarbij op de leer van het Koninkrijk der Hemelen, de strijd in de hemelse gewesten en bevrijding van demonische machten. Van den Brink ontwikkelde een eigen, vaak controversiële, visie op onderwerpen als de goedheid van God, erfzonde en de eindtijd.

Via deze podcast biedt Kracht van Omhoog een selectie van spreekbeurten, die tijdens de vele Beukenstein conferenties werden gehouden.

Tevens zullen tijdelijk een aantal opnamen aan deze podcast worden toegevoegd, die gemaakt zijn tijdens de leiders conferenties, die in de jaren '80 in Vught zijn gehouden
Kracht van Omhoog - Beukensteinperiode Website

Belangrijke opmerking

De podcast "Kracht van Omhoog - Beukensteinperiode" en de hier getoonde RSS-inhoud valt onder copyright van de auteur van de exploitanten URL (zie de website link of copyright informatie). Op de inhoud van "Kracht van Omhoog - Beukensteinperiode" podcast.co.nl geen invloed heeft.
Website: Link to website