Burnside Open Kampioenschap 2017 - Skateboard BOK

Een van de langst lopende skateboard wedstrijd van Nederland is de Skateboard BOK (Burnside Open Kampioenschap) Dit jaar was er een grote selectie skateboarders naar Burnside toe gekomen om het dak er af te skaten.

Wie gaat er met de winst naar huis? Is het Ewoud Breukink, Konrad Unver, Douwe Macare, Luca Hendriks, Bart Buikman of toch Rob Maatman. Alle uitslagen en foto's op

Facebook pagina van Burnside Park n Shop
Royalty Free Beats from audioblocks.com


Over iBoardcast - de Nederlandse Actionsports Video Podcast

iboardcast.com is een video podcast over de Nederlandse action sports scene. Elke week gaan wij met de camera op pad om de coolste events, riders, merken en feestjes vast te leggen. Of het nu gaat over skateboarden, snowboarden, wakeboarden, kiteboarden, surfen, BMX of freeski, wij zijn er bij.

Host Johnny 13 gaat op zoek naar de mensen die die board en action sports scene op de kaart zetten. Volg hem op zijn tour door Nederland.

Alle links en shownotes vind je op de website: www.iboardcast.com
iBoardcast - de Nederlandse Actionsports Video Podcast Website

Belangrijke opmerking

De podcast "iBoardcast - de Nederlandse Actionsports Video Podcast" en de hier getoonde RSS-inhoud valt onder copyright van de auteur van de exploitanten URL (zie de website link of copyright informatie). Op de inhoud van "iBoardcast - de Nederlandse Actionsports Video Podcast" podcast.co.nl geen invloed heeft.
Website: Link to website